dimecres, 27 d’octubre del 2010

Una de postres

És ben sabut que en tot bon àpat es te de posar punt i final amb unes bones postres, peça fonamental per completar un menú digne de "gourmets".

Ventall de colors, gresol de gustos que es donen cita a la nostra carta de postres, combinant la tradició amb nous i originals sabors.
Tradicional com la nostra típica “crema catalana” casolana, el clàssic i també casolà flam d´ou, les “catànies de Vilafranca” o les sempre gustosses maduixes amb nata. A aquests postres casolanes també hem de sumar-li les nostres pastissos de poma, formatge o xocolata amb nous.
D'altra banda, i ocupant un lloc destacable, trobem la nostra variada i extensa oferta de gelats: començant per la nostra reeixida copa “bon estar" (gelat de torró i gelat de vainilla amb coockies banyat amb xocolata calenta i acabat amb nata) i continuant per altres tan originals com el "DiMara" (gelat de maracujà amb gelat de coco i fruites tropicals aromatitzades amb rom), el "Pega-dolça" (gelat de regalèssia amb cruixent de poma i xarop de dues xocolates), el "Pita-Haya” (gelat de cactus i gelat de llimona amb xarop de mango), o també, fent honor al fill del "jefe Manel" tenim el "V de Victor" (gelat de violeta amb gelat de mascarpone i gelatina de gerds). 

Deixant de banda els gelats trobem també algunes elaboracions on la xocolata és protagonista, com per exemple el nostre "Disfruita" (variat de fruita natural banyat amb xocolata calenta) o el "Fondant de xocolata" (fondant tebi de xocolata amb gelat de cafè arabic) . 
I per acabar ens trobem amb un postre típic Italià, la famosa Pannacota que composa la “Filigrana”, la qual l´acompanyem amb un sorbet de gerds.

Cremes, fruites, gelats, xocolates ... Tota una exquisida varietat de postres per posar-li punt i final a un deliciós menjar.

Bon profit i ... ens veiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada