dimarts, 1 de febrer del 2011

Sitges “bon estar” 2011!!

Passat una mica aquest gresol d'emocions que se'ns ha ajuntat entre obres i inauguracions, hem tornat de nou al nostre ritme diari adaptant-nos dia a dia a aquest nou decorat que ens envolta. 


Jesus, el nostre cap de cuina, és el responsable de la creació dels nostres coneguts menús: el menú diari (un menú casolà amb una gran relació qualitat-preu) i el menú "bon estar" (un menú una mica més elaborat, però assequible al mateix temps). Tots dos menús es composen d'un primer plat, un plat principal i unes postres, inclouen una gerreta de vi de la terra perquè passi millor, ja sigui blanc, rosat o negre, o si es prefereix, simplement aigua. 


A part d'aquestes dues possibilitats, Jesús continua, com no, agafant tots aquells productes de la terra que ens envolta per servir en el plat als nostres clients: selecte pica-pica, amanides, embotits, torrades, peixos (amb el nostre bacallà per bandera) i tendres i saboroses carns. I ... la nostra reconeguda "paella bon estar", arròs negre o fideuà. 


Pel que fa als postres ens hem de deixar sorprendre per la seva creadora: la Carme. En el tema del vi continuem amb els suggeriments de Manel. I, com no, amb el somriure insistituíble de la Mercè, que amb ajuda de quatre bombetes ajuda a il luminar el restaurant. 


Així comencem el calendari "bon estar" 2011, un any que donarà molt a parlar.


Bon profit, i ens veiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada