Van passant
els dies, les hores de
sol es van escurçant poc
a poc, la
gran part de la gent
han acabat les seves vacances auqne per
les nostres encara es respira embiente estival i vida
a les platges, en
els cafès i en les nostres taules.
La veritat és que aquest estiu 2011 ha vingut ple de sorpreses, emocions,vivències i satisfacció al mateix temps. Amb el pas dels dies ens anem retrobantamb vells client que ens visiten per primera aquest any i es sorprenen en veurela nostra nova llar. I la veritat és que en tot moment ha estat oberta i positivamentacollida per la gran majoria d'ells.
Canvi d'ambient ben acollit i canvi de carta ben valorada.
A part de la satisfacció que ens dóna l'aprovació de la reforma del local per partdels nostres clients, hi ha alguna cosa que encara agrada més, i és l'èxit delsnous plats a la nostra carta.
Volíem canvis i aconseguir bons resultats. Vam aconseguir encotrar una combinació perfecta del que més defensem i ens agrada: la bona cuina. Platstradicionals de la cuina del nord, barrejat amb la nostra sòlida base en cuinamarinera amb algun plat exòtic i atractiu.
Mar, muntanya, formatges, peixos, carns, arrossos, pastes ... barreja de gustos,sabors, aromes ...
salat, dolç, àcid ...
"bon estar" experience ...
La veritat és que aquest estiu 2011 ha vingut ple de sorpreses, emocions,vivències i satisfacció al mateix temps. Amb el pas dels dies ens anem retrobantamb vells client que ens visiten per primera aquest any i es sorprenen en veurela nostra nova llar. I la veritat és que en tot moment ha estat oberta i positivamentacollida per la gran majoria d'ells.
Canvi d'ambient ben acollit i canvi de carta ben valorada.
A part de la satisfacció que ens dóna l'aprovació de la reforma del local per partdels nostres clients, hi ha alguna cosa que encara agrada més, i és l'èxit delsnous plats a la nostra carta.
Volíem canvis i aconseguir bons resultats. Vam aconseguir encotrar una combinació perfecta del que més defensem i ens agrada: la bona cuina. Platstradicionals de la cuina del nord, barrejat amb la nostra sòlida base en cuinamarinera amb algun plat exòtic i atractiu.
Mar, muntanya, formatges, peixos, carns, arrossos, pastes ... barreja de gustos,sabors, aromes ...
salat, dolç, àcid ...
"bon estar" experience ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada