dijous, 2 de maig del 2013

Algo especial

De terra noble, de grans tradicions i de gran respecte per la seva terra avui destaquem ...

Melquior.

Únicament d'anyades que han estat qualificades Excel · lents en el vi de Rioja, Bodegas Melquior selecciona els millors raïms de les seves vinyes de més de 30 anys, per oferir tot el caràcter del Rioja concentrat en cada ampolla.

Aquesta quatra generació d'una família dedicada a impulsar el vi de Rioja signa i segella un dels seus vins més preuats: Col · lecció Familiar MMI: el criança de Rioja, portat a la seva màxima expressió.

Tímid en la primera sensació aromàtica, que es transforma gràcies al vaivé de la copa, en un ventall esplèndid de records a fruita madura abraçada per la bóta. Color granat fosc de gran intensitat gràcies a una tranquil · la criança en bóta.

En boca és rodó i bastant complex a què va ajudant a desenvolupar la criança en ampolla.

Un vi per gaudir que aconsegueix potenciar els sabors dels plats que acompanya: com el nostre magret d'ànec amb salsa de nabius o el nostre costellam de xai rostit amb patata al "caliu".

Elaborat amb la varietat de raïm Tempranillo (100%), aquest caldo provinent de la finca Monte Yerga, ha estat elaborat mitjançant maceració prefermentativa en fred de 2 o 3 dies, segons maduresa fisiològica de la baia en el moment de la verema, deixant madurar de 14 a 18 mesos en bótes 80% americà i 20% francès.

Sens dubte un gran brou per assaborir en la nostra millor taula.

Salut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada