diumenge, 8 de setembre del 2013

Benvingut Setembre, benvingut...

Escrivint les últimes pàgines d'aquest intens i calorós estiu, un s'adona, un any més que el mes setembre torna a fer la seva sigil · losa aparició. Silenciosa perquè no anuncia ni la fi d'estiu, ni de la calor, ja que durant els propers dies no només continuarem gaudint del bon temps i per descomptat, dels nostres "clients" de setembre, que any rere any trien Sitges com a destinació vacances i el "bon estar" el lloc per alleujar la gana.

La veritat és que estiu hem gaudit de la visita dels nostres estimat clients estacionals, com la senyora Angelina i el seu incondicional acompanyant, el seu fill Josep, un "vell" de l'ofici de l'hostaleria i resident a Alemanya, el senyor Vicenç i la seva senyora, els incondicionals senyors Pujol, la nostra estimada Ona, filla d'Eva i Jose María, que van decidir celebrar l'aniversari de la petita a casa nostra, o els nostres estimat Ramon i Josep, que ens van fer partícips del seu vuitè aniversari de noces.

No obstant això, les últimes línies d'aquest blogg estan dedicades als nostres grans absents i grans clients: la Rosa i Joan Verges. Sobren les paraules. Aquesta sempre serà casa vostra.

Amb una mica més de fresqueta (sobretot per les nits) i amb ganes de continuar treballant per i per als nostres clients, li donem la benvinguda a un mes de Setembre animat i coronat per les festes de Santa Tecla.

Salut i... ens veiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada