dimecres, 19 de febrer del 2014

2014 : l'aventura continua...


Som un equip de persones al servei de pesones . Som un equip de professionals al servei dels nostres clients . Som gent treballadora que se sent molt agraïda a la vida ia algun ésser (o alguna cosa) diví per cuidar-nos a nosaltres i el nostre espai . Som gent dedicada a la nostra feina amb devoció i cura amb l'objectiu de donar el millor de nosaltres mateixos . Som gent familiar que ens agrada fer sentir als nostres clients com si estiguessin a casa . Som un equip que se sent molt afortunat de formar part , i d'haver format part , de la vida de molts clients , en fer-nos aquests partícips de les seves vivències i la seva història personal . Som un equip dedicat a crear moments especials i oferir-los a tot aquell que fa la seva entrada en aquest espai cada vegada de més gent . Som un equip il · lusionat pel que fa i feliç i orgullós per continuar creixent dia dia .
Som així .
Moltes gràcies a tots els que esteu per que sou el nostre motor . Moltes gràcies a tots els que us heu marxat per haver-nos fet sentir especials en agun moment de les vostres vides .
Ja estem ficats de ple en el 2014 . Gaudim - ho i visquem el màxim aquesta aventura on ens feu cada dia una mica més grans !
GRÀCIES !

Salut i... ens veiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada